De eerste optie van beveiliging is objectbeveiliging, die bescherming biedt aan eigendommen en wordt gezien als onderdeel van een eigendomsverzekering. Meestal is dit een medewerker van een vastgoedbeheerbedrijf of een beveiligingsspecialist in dienst van een vastgoedbeheerbedrijf.

Er is ook beveiliging vereist om activa te beschermen, waaronder computerapparatuur, persoonlijke spullen en elektronische telecommunicatieapparatuur. Dit type beveiliging kan een onderdeel zijn van vermogensbeheer, een apart praktijkgebied of een product van vermogensbescherming.

Identificatie en controle van gegevens is ook een beveiliging die beschikbaar is. Het wordt gebruikt om gevoelige gegevens binnen een organisatie te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld informatieprivilege zijn voor klantenbestanden of persoonlijke informatie over klantrecords. Data Mans Phone, in tegenstelling tot de geaccepteerde versie, is eigenlijk een onderdeel of categorie van gegevensbeveiliging. In veel organisaties is dit te wijten aan het feit dat er bepaalde mensen zijn die de sleutels van een database hebben, in welk geval zij zouden weten wat er in die database staat. Dit wetende, zou de bewaker niet willen dat iemand er toegang toe zou krijgen. Als er echter ooit in hun schoenen wordt getrapt, kunnen ze merken dat ze hun sleutels niet kunnen ophalen. Persoonlijke toegangscontrole is namelijk een aparte beveiliging, waarbij een aparte poortwachter aanwezig is om te voorkomen dat middenpersoneel doorloopt.

Objectieve beveiliging is ondertussen een goede maar gevaarlijke vorm van beveiliging. Het probleem hier is dat activa het voorwerp kunnen zijn van documentdiefstal of een informatielek van sleutelfiguren. Nogmaals, in het geval van informatie, als deze beveiligingsmaatregelen falen, wordt het risico van schaamte ook tegen het bedrijf gebruikt.

Er is een derde type beveiliging op het gebied van beveiliging en dat is informatiebeveiliging. Dit type is erg handig op het gebied van activabescherming en gegevensprivacy. Ervan uitgaande dat een bedrijf onroerend goed in een winkelstraat heeft, zal het een klant hebben die misschien een e-mail wil sturen. Of de klant nu een oude dame is die zich eenzaam voelt terwijl ze een jurk van £ 2 koopt, of een jonge man, het risico om hun adresgegevens achter te laten is niet erg groot. In het geval van informatie daarentegen, is dit type beveiliging waar de klantinformatie naartoe wordt gestuurd. PCI-complianceclubs beschermen de informatie van hun klanten als ze internet gebruiken om goederen te kopen of een site gebruiken waarvoor informatie aan hen moet worden verstrekt. In dit geval, met de klantinformatie ingekapseld in een reflecterend Grace Lie landgoed,

Als dit informatielek zich echter voordoet, is het onmogelijk om te garanderen dat deze beveiliging aanwezig is. Het wordt mogelijk voor getalenteerde hackers en computercriminelen om deze gegevens te stelen en voor eigen gewin te gebruiken. Dit betekent dat een hogere vorm van beveiliging nodig is om de rol van beveiliging te vervullen. Informatiebeveiliging is essentieel voor de beveiligingsplanningsplannen en het beveiligingssysteem van een bedrijf. Informatiebeveiliging kan betrekking hebben op personeel zoals personeel en aannemers, maar ook op activa zoals kleding en voertuigen. Informatiebeveiliging kan ook betrekking hebben op fysieke beveiliging, of het nu gaat om meubels en gereedschappen, en kantooropslag.

Categories: Main