Koffiebonen groothandel

Al onze producten worden gecontroleerd volgens de beste kwaliteitsnormen. Ons klokkenluidersysteem zorgt ervoor dat alle ruwe koffiebonen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij begrijpen ook dat uw bedrijf specifiek en klantgericht is en wij hebben een distributeur van wereldklasse gecreëerd die u ondersteuning en concurrerende prijzen biedt. Als u wilt weten waarom wij de 'troef van de industrie' worden genoemd, hoeft u niet verder te zoeken. Vandaag de dag vindt u Independent Coffee Beans in samenwerking met alle beste koffiemerken ter wereld.

Het beste aan ons beste advies 

Wij bieden ook zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor koffiebonen van verschillende kwaliteiten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te gaan voor de beste kwaliteit koffiebonen tegen betaalbare prijzen. Wij verkopen bonen in formaten als kleine single roast bonen, cakes, 'ready to roke' bonen, en zelfs single bean koffie. Daarnaast bieden wij korte termijn huurmogelijkheden voor klanten die regelmatig bestellingen hebben.

Als u een snelle volledig functionele opslagfaciliteit met de recentste technologie wilt, dan maak uw weg over aan Koffiebonen Direct. Na het ontvangen van een zilveren award over de kwaliteit van onze voertuigen in 2014, spreekt het voor zich dat we bij Coffee Beans Direct weten wat we doen als het gaat om kwaliteit, gemak en waarde.

je weet precies wat je koopt!

Zowel klanten als medewerkers kunnen dan ook vertrouwen op onze jarenlange ervaring en streven ernaar dat u de klant wordt die eindelijk gevonden heeft wat u zocht. Met ons gemak en hoge kwaliteit kunnen wij u 90% korting bieden op onze normale prijzen! Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, wij kunnen u helpen.'Snel boeken, snel betalen' is alles waar Coffee Beans Direct zich op richt. Met dat in gedachten, bieden wij gratis verzending, ondersteuning voor alle belangrijke betaalmethoden en betalingsvoorwaarden op een gemakkelijk niveau van flexibiliteit*. Als u niet een koffieliefhebber, maar niet al te graag de volle prijs te betalen voor een bestelling, bieden wij een gratis koffie branden dienst voor die klanten die graag en zijn bereid om te betalen voor hun koffie of thee een beetje meer geven.

Tenslotte

Wij hebben ook een volledige waaier van lijnen van gemerkte koffie en thee producten met inbegrip van melk, thee en onze moedermaatschappij heeft alle voorwaarden van onze vergunning om koffie en thee producten te verkopen en wij houden ons aan de beperkingen van ons goed bureau. Met ons volume van 2.000k of meer per maand, kunnen wij u een gratis 24 uurs branddienst aanbieden die u voorziet van een vers koffieproduct…en cake. Een geweldige manier voor grote bedrijven om hun verkoopbaarheid in de huidige markt te peilen. Het enige wat u hoeft te doen is ons de koffie of thee aanbieden die u wilt voor minder dan de volle prijs.

 

Categories: Main